Sharepoint-utbildning på EC UtbildningMicrosoft SharePoint är idag en världens största plattformar för webbinnehåll och  informationshantering för företag. Plattformen fortsätter att växa och efterfrågan på kompetens inom SharePoint är stor. Som SharePoint-utvecklare lär man sig programutveckling inom ett spännande fält, och får pröva sina nya kunskaper när man praktiserar ute hos företag.

I utbildningen är kurserna kopplade till varandra som en röd tråd. Lärarna är erfarna konsulter inom området och lär på ett direkt och kompakt sätt ut precis det du behöver inom programmering, webbutveckling, och naturligtvis SharePoint Framework. Det är en plattform som kan göra mycket, vilket innebär att du kommer lära dig mycket. Du får använda alla dina sidor från problemlösning och logiskt tänkande till kreativ utveckling. Du får även lära dig projektledning för att förstå och komma vidare i arbetsprocessen. Många av de studenter som har gått den här utbildningen upplever den som oerhört mångsidig och givande. Det är en intensiv utbildning som ger mycket kunskap på kort tid. Som med all kunskap är det upp till dig själv att lära dig allt det du behöver, men ditt engagemang och ansvar kommer att ge dig kunskap som tar dig långt. Utbildningen finns i Stockholm, och sker på helfart.

Öppna upp för nya idéer tillsammans

En del av utbildningen bedrivs i form av grupparbeten. Att samarbeta med andra i gruppövningar och projekt är inte bara trevligt, och en chans att få vänner för livet. När man hjälper varandra och delar med sig av varandras kunskaper och insikter får man dessutom ut mer av sin utbildning. För många studenter är det här den roligaste biten av utbildningen, och man lär sig aldrig så mycket som när man har kul.

Använd dina kunskaper i riktiga projekt

En annan del av utbildningen är lärande i arbete (LIA), då man får pröva och utveckla sina nya kunskaper genom att komma ut och praktisera på en arbetsplats. Det här är inte bara ett tillfälle att öva in sitt kunnande och att pröva på yrket redan under utbildningen – visar man engagemang och knyter kontakter kan praktiken mycket väl leda till att ett jobb väntar efter utbildningen. Gör det bästa av den.

De som har gått den här utbildningen går vidare och arbetar bland annat som SharePoint-, webb- eller programutvecklare, projektadministratörer och konsulter. Somliga vill jobba som frontend-utvecklare, och använder den här utbildningen som avstamp. Det är dina ambitioner som tar dig dit du vill. Vi ger dig kunskapen – du använder den för att förverkliga dina drömmar.

Nyfiken på vår utbildning till SharePoint-utvecklare? Surfa vidare till utbildningens webbsida via länken till höger!

Sharepoint-utbildning på EC Utbildning
Dela sidan: