Sudera IT & Teknik i Växjö

Plugga IT och Teknik i Växjö – En av Sveriges främsta tillväxtområden! Vi på EC Utbildning erbjuder Yh-utbildningar på områdena webbutveckling, 3D-design och teknikinformation. Alla utbildningar är gratis och CSN-berättigade och kombinerar praktik med teori – allt för att erbjuda marknadsmässig och relevant kompetens som efterfrågas av dagens IT- och teknikföretag.

EC Utbildning Växjö – Där människor och digital passion möts!

Hos oss på EC Utbildning i Växjö, möts du av en charmig miljö där innovation och teknik alltid står i centrum. Vi erbjuder Yh-utbildningar inom IT och teknik som förbereder dig för en karriär inom branschen. Våra utbildningar är noga framtagna i nära samarbete med IT- och teknikföretag, just för att kunna ge dig en relevant och aktuell utbildning som motsvara IT-marknadens behov. Gå en utbildning hos oss i Växjö och utveckla framtidens digitala lösningar!

Våra YH-utbildningar i Växjö

Frontend-utvecklare
Brinner du för kod och design? Utbilda dig inom Frontend och lär dig ger dig att utveckla responsiva och effektiva webbsidor med CSS och HTML. Utbildningen ger dig även kunskaper inom JavaScript och programutveckling.

CAD-konstruktör
Jobba med 3D-design inom industrin. CAD står för Computer-Aided Design och efterfrågan bottnar i allt mer komplexa produkter och tillverkningsprocesser inom industrin. Detta område av 3D design har öppnat upp för mer effektiv digital produktion och implementeras i allt större utsträckning!

Javautvecklare
Java är ett av världens största programmeringsspråk och finns överallt. Utbildningen vänder sig till dig som är teknisk och lösningsorienterad och vill lära dig mobilutveckling i Java samt testdriven Javautveckling. I utbildningen ingår även kurser i JavaScript liksom kunskaper inom IT-säkerhet och databaslösningar. I dagsläget skriker branschen efter utvecklare inom just Java och arbetsmöjligheterna är därför mycket goda!

Teknikinformatör
Gillar du teknik och kommunikation? Dagens samhälle rent av exploderar av ny teknik. Därmed ökar även behovet efter teknikkommunikatörer som kan göra denna nya teknik begriplig och lättförstådd för den stora massan. I utbildningen går du kurser i bland annat informationsdesign, tekniskengelska och projektmetodik.

Varmt välkommen till oss på EC Utbildning i Växjö

Adress

EC Utbildning AB
Framtidsvägen 10A
352 57 Växjö

Dela sidan: