Plugga Frontend på EC i Västerås!

I Västerås finns en mångårig tradition av innovativa lösningar och ett brett tekniskt kunnande och självklart finns vi på EC Utbildning på plats. Studera webbutveckling med oss och gå en utbildning till Frontendutvecklare i höst.

EC Utbildning är Sveriges största Yh-utbildningsaktör inom IT och ny Teknik och erbjuder marknadsanpassade utbildningar inom områdena; webbutveckling, dataanalys, business intelligence, big data, systemtesting, teknik och 3D-design. Våra utbildningar är noga framtagna i samarbete med IT- och Teknikbranschen och kombinerar teori med praktik för att ge dig en gedigen utbildning och aktuell kompetens som matchar dagens behov. Framtiden inom just IT-branschen är ljus och då digitaliseringen i dagsläget sker i alla hörn och kanter är jobbmöjligheterna därför många.

Gå en utbildning inom frontendutveckling hos oss och bli hett eftertraktad på arbetsmarknaden!

Våra IT-utbildningar i Västerås

Frontendutvecklare
Har du ett öga för design och gillar kod? Utbildningen ger dig goda färdigheter i att utveckla effektiva och responsiva webbsidor med HTML och CSS, men ger dig också kunskaper inom JavaScript och strukturerad programutveckling. IT-branschen jagar i dagsläget fontend-specialister och en utbildning öppnar upp för många karriärmöjligheter framåt.

Utbildningen till frontendutvecklare är faktiskt den enda YH-utbildningen inom IT i hela Västerås. Så ta chansen och sök.

Varmt välkommen till oss på EC Utbildning i Västerås.

Adress

EC Utbildning AB
Pilgatan 2,
721 30 Västerås

Dela sidan: