EC Utbildning i Stockholm – Norra Europas ledande IT-huvudstad

Gå en Yh-utbildning inom IT och teknik med oss på EC Utbildning i Stockholm. Att vi har många av våra IT-utbildningar i region Stockholm är ingen slump. Just i storstäderna finns många IT-bolag och därmed ett stort behov av IT-kompetens. Stockholm växer inte bara befolkningsmässigt utan även som IT-stad. Visste du förresten att nästan hälften av alla sysselsatta inom IT-branschen i landet arbetar i Stockholms län?

EC Stockholm – vi brinner för digital utveckling

Hos oss hittar du en kreativ studiemiljö (i fina lokaler ett stenkast från St Eriksplan), där innovation och digital utveckling alltid står i fokus. På EC i Stockholm kan du välja mellan att plugga utveckling inom Java, 3D-design inom bygg eller produktutveckling inom CAD-konstruktion. Är du teknikintresserad och vill jobba med IT-support erbjuds utbildningen Technical Operations Specialist som är en kort 1,5 årig utbildning inom området. Alla våra YH-utbildningar är gratis och CSN-berättigade och innefattar teori kombinerat med praktikperioder ute hos företag i IT- och Teknikbranschen.

Ta chansen och gå en yh-utbildning med oss på EC i Stockholm och var med och utveckla framtidens digitala klimat!

Våra IT-utbildningar i Stockholm

Byggprojektör BIM
BIM står för Building Information Modelling och avser processen för att skapa och använda digitala 3d-modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. I utbildningen lär du dig bland annat 3D projektering av markmodeller och tomtplanering, beräkning av schaktvolymer, hållfasthetslära, samt bygg-fastighet och underhållsteknik.

CAD-konstruktör
CAD står för Computer-Aided Design och efterfrågan bottnar i allt mer komplexa produkter, material och tillverkningsprocesser inom industrin. I utbildningen lär du dig alla de avancerade CAD-system som krävs och har kurser i bland annat konstruktionsteknik, design, mekanik, tillverknings- och produktionsteknik och projektutveckling.

Javautvecklare
Java är ett av världens största programmeringsspråk. Utbildningen vänder sig till dig som är lösningsorienterad och vill lära dig mobilutveckling i Java samt testdriven Javautveckling. I utbildningen ingår även kurser i JavaScript liksom kunskaper inom IT-säkerhet och databaslösningar. I dagsläget skriker branschen efter utvecklare inom just Java och arbetsmöjligheterna är därför många!

Technical Operations Specialist
Utbildningen till IT-support Specialist är för dig som är vill jobba med service och felsökning mot IT-miljöer. I utbildningen går du kurser i bl. a. avancerad nätverksfelsökning, felsökning och support inom Windows Server OS, Informationssäkerhet och kommunikation samt Office 365 Cloud Computing. Utbildningen är på 1,5 år och erbjuder en snabb väg in i IT-branschen.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på EC utbildning i Stockholm!

Adress

EC Utbildning AB
Tomtebodavägen 3B
17165 Solna

Dela sidan: