Studera Java i Ronneby – med EC Stream!

I Ronneby har du möjlighet att studera till Javautvecklare hos oss på EC Utbildning, genom vår satsning EC Stream. Satsningen innebär att Ronneby blir satellitort för YH-utbildningen Javautvecklare i Växjö (som är huvudort för utbildningen). På satellitorten sker utbildningen via en direktsänd videolänk från Växjö. Detta möjliggör för studerande att kunna medverka på utbildningen trots att man inte bor på den ort där utbildningen ges. Vilket innebär större frihet för dig som studerande där du själv kan välja om du vill ta del av föreläsningarna på plats i klassrummet eller följa lektionerna via nätet.

Missa inte chansen att plugga utveckling inom JAVA och gå en Yh-utbildning som erbjuder en het och eftertraktad kompetens på arbetsmarknaden.

Våra utbildningar i Ronneby:

Javautvecklare
Utbildningen riktar sig till dig som gillar programmering och är tekniskt lagd. I utbildningen ligger fokus kring mobilutveckling i Java samt testdriven Javautveckling. Du får också fördjupade kunskaper inom JavaScript och webbutveckling, liksom kunskaper inom IT-säkerhet och databaslösningar.Vill du veta mer om EC Stream, här kan du läsa mer om hur det fungerar och på vilka utbildningar vi erbjuder konceptet. 

 

Dela sidan: