EC Utbildning i Örebro

På vårt kontor i Örebro möts du av en studiemiljö fylld av datorer, sladdar, kablar, servar och många andra IT-och teknikprylar. Här ger vi nämligen ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom IT, där du kan studera till server- och virtualiseringsspecialist eller lära dig allt om molntjänster med .NET. Så om du är intresserad av ett framtida arbete inom IT så bör du söka till en av våra Örebro-utbildningar.

Skolan ligger centralt och har tät förbindelse med den kollektiva busstrafiken. Bussar går direkt från Örebro centralstation, och vill man hellre gå tar det bara 15 minuter.

Våra IT-utbildningar i Örebro

Adress

Skomaskinsgatan 2
702 27 Örebro

Erfarenhet och många företagskontakter

Det är ett erfaret team som du kommer att träffa under dina två år. Vi har arbetat länge med uppdragsutbildningar och med yrkeshögskoleutbildningar. Redan 1992 startade vi våra första uppdragsutbildningar mot näringslivet och 1998 började vi med yrkeshögskoleutbildningar.

Vår erfarenhet innebär inte bara att våra lärare har hög ämneskompetens och pedagogisk skicklighet. Under årens lopp har vi byggt upp ett stort och starkt nätverk med företag som vi samarbetar med i våra utbildningar – ett nätverk som du som studerande får nytta av. Atea, Nethouse, Sigma och många fler både nationellt och internationellt stora företag är bara några exempel på samarbetspartner i våra utbildningar.

Enda YH-anordnare inom IT i regionen

EC YH-utbildningar är faktiskt de enda yrkeshögskoleutbildningar inom data och IT som finns i Örebro. Det finns inte heller några IT-utbildningar i närliggande regioner utan man får åka ända till Stockholm eller Göteborg för att hitta motsvarande utbildningar. Vill du ha en näringslivsinriktad utbildning med goda chanser till jobb inom nätverksteknik eller CAD så bör du välja oss.

Dela sidan: