EC Utbildning i Örebro – YH inom IT & Teknik

I våra kontorslokaler i Örebro möts du av en studiemiljö fylld av datorer, sladdar, kablar, servar och många andra IT-och teknikprylar. Hos oss är innovation och digitala framsteg alltid nummer ett! Här hittar du ett stort antal yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat; webbutveckling, 3D-design och systemtesting. Alla våra våra utbildningar är gratis och SCN-berättigade och kombinerar teori med praktik – detta för att kunna erbjuda dig som studerande marknadsrelevant kompetens som går hand i hand med IT-branschens behov.

EC Örebro – Bli del av den digitala framtiden

EC Utbildning i Örebro har lång erfarenhet av YH-utbildningar och har många viktiga samarbetspartners inom IT-branschen, bland annat Atea, Nethouse, Sigma för att nämna några. Våra utbildningar är alla framtagna i nära samarbete med IT- och teknikföretag i branschen. Gå en utbildning hos oss på EC i Örebro och och plugga till server- och virtualiseringsspecialist eller lära dig allt om molntjänster med .NET. Oavsett vilken av våra utbildningar du väljer att gå är jobbmöjligheterna många och IT-branschens utveckling går i rasande takt!

Våra IT-utbildningar i Örebro

CAD-konstuktör
CAD står för Computer-Aidid Design och efterfrågan bottnar i allt mer komplexa produkter, material och tillverkningsprocesser inom industrin. I utbildningen lär du dig alla de avancerade CAD-system som krävs och har kurser i bland annat konstruktionsteknik, design, mekanik, tillverknings- och produktionsteknik och projektutveckling.

Server- och virtualiseringsspecialist
Utbildningen till server- och virtualiseringsspecialist ger dig kompetens inom serverteknik/nätverksteknik och framförallt virtualiseringsteknik. Microsoft Windows Server, Unix/Linux, VM ware, Citrix, Cisco samt Office 365 och Exchange är några exempel på produkter och system som du lär dig arbeta med.

Mjukvarutestare
Utbildningen gör dig till en professionell mjukvarutestare med god praktisk kompetens. I utbildningen får du utföra tester, buggsökning/felsökning, förstå kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering. Du kommer att arbeta med marknadsledande verktyg för att testa och säkra programvaror. Som mjukvarutestare är du stekhet på marknaden och har mycket goda chanser till anställning direkt efter utbildningen.

Mjukvaruutvecklare inom industriell IoT
Tycker du om att arbeta med struktur, har god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för ny teknik? Utbildningen kombinerar ämnen som datakommunikation, programmering och systemutveckling med fokus på framtidstekniker som Internet of Things och molnteknik, du får även kunskaper inom IT-säkerhet och IT-kommunikation.

Webbutvecklare inom .NET
Som Webbutvecklare inom .NET specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Du lär dig bland annat att utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare, databasdesign samt plattformsoberoende multimedia-applikationer för webbpublicering. Kompetenser som idag efterfrågas starkt på arbetsmarknaden.Nu har vi flyttat in i nya fina lokaler!

Adress:
Östra Vagngatan 5,
702 27 Örebro

Varmt välkommen till oss!

Dela sidan: