EC Utbildning i Malmö

Studera IT och teknik med EC i Malmö! Här hittar du oss mitt i Öresundsregionen – en av Europas mest expansiva områden. Välj mellan att studera inom Javautveckling, UX-design, Mjukvarutesting och IT-support. Missa inte chansen att gå en utbildning inom teknik och IT och få jobb inom en bransch där du behövs! 

Liten personlig skola – Här blir alla sedda och hörda!

Direkt när du kommer in så kommer du säkerligen att märka den trivsamma atmosfären som präglar vår skola. Du möts av en studiemiljö som kännetecknas av omtanke, ödmjukhet och respektfullhet, men absolut inte kravlöshet. Vi kräver studiedisciplin och har ett högt tempo, vilket är nödvändigt för att du ska nå dina mål.  

EC Malmö – mitt i stan!

Våra lokaler ligger på Östra Kanalgatan 5, bara några minuters promenad till Triangelns tågstation där du kan ta dig vidare i alla väderstreck. Lokalen ligger granne med en av Malmös största shoppinggator med butiker, caféer och restauranger. Runt hörnet ligger också Möllan där du kan testa mat från alla världens hörn.

Adress

EC Utbildning AB 
Östra Kanalgatan 5 (plan 5) 
211 41 Malmö 


Våra YH-utbildningar IT/Teknik i Malmö

Mjukvarutestare
Som mjukvarutestare arbetar du test och kvalitetssäkring av system och produkter åt företag. I yrkesrollen genomför du bland annat buggsökning, buggrapportering och felsökning för att säkerställa att systemet fungerar som det ska innan de når slutkund.

Javautvecklare
Java är ett av världens största programmeringsspråk. Utbildningen vänder sig till dig som är lösningsorienterad och vill lära dig mobilutveckling i Java samt testdriven Javautveckling. I utbildningen ingår även kurser i JavaScript liksom kunskaper inom IT-säkerhet och databaslösningar. I dagsläget skriker branschen efter utvecklare inom just Java och arbetsmöjligheterna är därför många!

Technical Operations Specialist
Utbildningen till IT-support Specialist är för dig som är vill jobba med service och felsökning mot IT-miljöer. I utbildningen går du kurser i bl. a. avancerad nätverksfelsökning, felsökning och support inom Windows Server OS, Informationssäkerhet och kommunikation samt Office 365 Cloud Computing. Utbildningen är på 1,5 år och erbjuder en snabb väg in i IT-branschen.

UX Designer
I Utbildningen till Designer inom UX lär du dig att skapa appar och lösningar med fokus på användarvänliga och smarta designlösningar. Du lär dig designa utifrån samspelet mellan olika digitala plattformar och förstår innebörden av sömlösa övergångar och responsiv design. Du lär dig även att utforma målgruppsoptimerade applikationer, samtidigt som du lär dig behärska tekniken bakom.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på EC Utbildning i Malmö!

Dela sidan: