EC Utbildning i Malmö

Malmö ligger mitt i Öresundsregionen – en av Europas mest expansiva regioner. Detta är nog en stor anledning till den fantastiska resa som staden har gjort de senaste åren. Nya företag startas, företag växer och behöver anställa och större bolag vill etablera sig i staden. Malmö har helt enkelt blivit en attraktiv stad för företag. 

Våra YH-utbildningar i Malmö

Adress

EC Utbildning AB 
Barkgatan 6, plan 4 
S- 214 22 Malmö 

Liten personlig skola – Här blir alla sedda och hörda!

Direkt när du kommer in så kommer du säkerligen att märka den trivsamma atmosfären som präglar vår skola. Du möts av en studiemiljö som kännetecknas av omtanke, ödmjukhet och respektfullhet, men absolut inte kravlöshet. Vi kräver studiedisciplin och har ett högt tempo, vilket är nödvändigt för att du ska nå dina mål.  

EC Malmö – mitt i stan!

Kontoret ligger på Barkgatan, bara 10 minuters promenad till Triangelns tågstation där du kan ta dig vidare i alla väderstreck. Runt hörnet ligger Möllan där du kan testa mat från alla världens hörn och är du sugen på att shoppa så är det nära till detta också. 

Studera i Malmö – studentliv

I Malmö behöver du inte ha tråkigt och känna dig sysslolös. Som den storstad Malmö är hittar du det mesta i nöjes- fritids- och kulturväg. 

Mycket av Malmös charm ligger i dess mångfald där olika kulturer möts och drar nytta av varandra. Att en av fyra invånare har utländska rötter skapar verkligen en internationell anda. Det är kanske ingen tillfällighet att en relativt känd fotbollsspelare är uppväxt i staden! 

Dela sidan: