EC Utbildning i Karlshamn

Det är inte många av Karlshamns invånare som inte känner till EC Utbildning. Det var nämligen här som allting började 1985. Faktiskt startade vår historia i Svängsta – en ort strax utanför centrala Karlshamn. Under årens lopp har det blivit många studenter som fått sin utbildning här hos oss.

Våra utbildningar i Karlshamn:

Adress

EC Utbildning AB
Västra Kajen 8
374 31 Karlshamn
 

Havet brusar!

Sedan en tid tillbaka finns vi centralt i Karlshamn. Vi ”bor” nu på Västra Kajen nära havet tillsammans med våra ägare Hermods. Därmed har du gångavstånd till det mesta: centrum, mysiga caféer, bibliotek, högskola, lärcentra. Och det är ju vid havet som Karlshamn visar sin bästa sida.

Karlshamn är en charmig småstad vid Östersjöns sydostkust. Här har du nära till landet och naturen och till havet och skärgården. Hela Sydsverige är tillgängligt inom dags reseavstånd.

Vi kan logistik!

Det är på kontoret i Karlshamn som vår logistikkompetens finns samlad. Exempelvis bedriver vi en yrkesvux-utbildning inom Logistik tillsammans med vuxenutbildningen i Karlshamn. Du behöver dock inte vara på plats i Karlshamn för att gå denna utbildning. Den genomförs på distans vilket gör att du kan studera var du än bor.

Detta är inte den enda logistikutbildning som vi genomför. Även Malmö Stad, Västerås Stad och Falköpings kommun anlitar oss för att driva deras utbildningar inom logistik.

Som fjäder i hatten håller vi nu på att bygga upp ett centrum för kompetensutveckling inom logistik som ska vara lokaliserad till just Karlshamn. Där kommer vårt logistikkunnande att utvecklas ytterligare.

Även kabelteknik på agendan

Vi genomför även en lärlingsutbildning inriktad mot Kabelteknik. Denna utbildning genomför vi tillsammans med Karlshamns lärcentra och företag såsom Relacom, Eltel och Ericsson som har stort behov av denna kompetens och bara väntar på att anställa dig.

Dela sidan: