EC Utbildning i Helsingborg

På söder, centralt i Helsingborg möts du av ljusa och trivsamma lokaler – och massor av andra studerande. På kontoret går studerande inom både IT, ekonomi och försäljning.

 Våra IT-utbildningar i Helsingborg

Adress

EC Utbildning AB
Södergatan 78
252 27 HELSINGBORG

Om du vill studera IT så har du kommit rätt!

Vi är faktiskt de enda i staden som kan erbjuda denna form av specialinriktade utbildningar inom IT. Så vill du gå en avancerad IT-utbildning i Helsingborg så är valet enkelt! Hos oss är det stort fokus på IT, studietempot är högt och kraven hårda. Men du kommer samtidigt ha roligt! Kontoret andas kreativitet och studiemotivation, och det hårda slitet kommer ge resultat: Företagen bara väntar på att ge dig anställning när du är färdig med din utbildning.

Förutom IT-studerande kommer du också ha möjlighet att träffa studerande inom andra utbildningsinriktningar: vi delar nämligen lokaler med Competensum, som erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi och försäljning. Det ger en inspirerande skolmiljö och en härlig mix av människor!

EC Helsingborg – Nära till allt!

Det centrala läget innebär att du har nära till det mesta. Det är 15 minuters gångavstånd till Knutpunkten (centralstationen) och 100 meter till busshållplats med täta avgångar. Om du vill läsa en tidning eller låna böcker finns bibliotek 500 meter från kontoret.

Intill kontoret finns en uppsjö av olika restauranger för alla smaker. Varje dag kan du välja mellan att äta grekisk, libanesisk, thailändsk, kinesisk, amerikansk mat och är du sugen på svensk husmanskost så finns även detta. Naturligtvis finns fikarum i våra lokaler för dig som vill ta med dig mat hemifrån.

Studera i Helsingborg – studentliv

Helsingborg gör verkligen skäl för smeknamnet Sundets pärla. För i denna stad är det lätt att njuta. Här finns det mesta: havet, naturen, mysiga caféer, ett rikt kulturutbud och fyra kilometer till Danmark. Genom Campus Helsingborg finns ett rikt studentliv som gör staden till en trevlig och livlig studentstad. Endast 500 meter bort från kontoret ligger ”Villan”, en speciell studentvilla som erbjuder mycket trevligheter.

Så vill du koppla av från studierna så har du mycket att välja på. Du kan alltid tura till Helsingör, promenera i vackra naturområden, gå på teater och konserter.

Dela sidan: