Plugga IT i Helsingborg

EC Utbildning i Helsingborg erbjuder Yh-utbildningar inom på områdena webbutveckling, Frontend och UX-design. Missa inte att studera IT i en stad med snabb utveckling på området och möt framtiden i en innovativ bransch fylld av jobbmöjligheter!

EC Utbildning i Helsingborg

Hos oss är IT alltid i fokus, studietempot är högt och kraven hårda. Men du kommer samtidigt ha roligt! Vi andas kreativitet och innovation och brinner för digital utveckling. Vi erbjuder marknadsanpassade YH-utbildningar inom IT och teknik som rustar dig för en digital karriär. Gå en Yh-utbildning hos oss på EC Utbildning i Helsingborg och få en gedigen utbildning inom IT, där teori och praktik möts i perfekt kombination – allt för att de dig relevant kompetens som matchar IT-företagens behov!

Våra Lokalerna ligger centralt i Helsingborg och du möts av trivsam miljö med massor av andra studerande, vilket bidrar till en inspirerande plugg-atmosfär. Missa inte chansen att gå en utbildning hos oss och jobba inom utveckling eller digital design i framtiden!

Våra IT-utbildningar i Helsingborg:

Frontend-utvecklare
Har du ett öga för design och kod? Utbildningen ger dig goda färdigheter i att utveckla effektiva och responsiva webbsidor med HTML och CSS, men ger dig också kunskaper inom JavaScript och strukturerad programutveckling.

UX Designer
I Utbildningen till Designer inom UX lär du dig att skapa appar och lösningar med fokus på användarvänliga och smarta designlösningar. Du lär dig designa utifrån samspelet mellan olika digitala plattformar och förstår innebörden av sömlösa övergångar och responsiv design. Du lär dig även att utforma målgruppsoptimerade applikationer, samtidigt som du lär dig behärska tekniken bakom.

Webbutvecklare inom .NET
I den här utbildningen specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Dessa ligger tillsammans till grund för de flesta av dagens kommersiella applikationer. Bristen på utvecklare inom .NET är stor och jobbchanserna efter avslutad utbildning är därför goda

Om du vill studera IT i en fantastisk stad så har du hittat rätt!
Varmt välkommen till oss på EC Utbildning i Helsingborg.

Adress:

EC Utbildning AB
Södergatan 78
252 27 HELSINGBORG

Dela sidan: