Plugga IT i Halmstad

Välkommen till EC utbildning Halmstad – här hittar du spännande Yh-utbildningar inom webbutveckling och 3D-design.

Hos oss på EC Utbildning är digitalt fokus ett faktum! Vi brinner för digital utveckling i alla former och erbjuder marknadsanpassade YH-utbildningar framtagna i samarbete med företag inom IT- och teknikområdet. Detta för att kunna erbjuda dig som studerande aktuell kompetens som matchar IT- och teknikbranschens behov. Alla våra utbildningar är gratis och CSN-berättigade och kombinerar teori med praktikperioder ute hos företag. Vill du jobba med webbutveckling eller som designer inom BIM? Gå en utbildning hos oss på EC Halmstad och jobba inom riktiga framtidsområden.

Våra IT-Utbildningar i Halmstad:

Byggprojektör inom BIM
BIM står för Building Information Modelling och avser processen för att skapa och använda digitala 3D-modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. I utbildningen lär du dig bland annat 3D projektering av markmodeller och tomtplanering, beräkning av schaktvolymer, hållfasthetslära, samt bygg-fastighet och underhållsteknik. Då byggbranschen går mot allt mer digitaliserade processer ökar även behovet av denna specialistkompetens – vilket öppnar upp för en het arbetsmarknad med goda jobbmöjligheter.

Webbutvecklare inom .NET
I den här utbildningen specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Du får ett brett spektrum av kunskaper och erfarenheter inom allt från C#-programmering, HTML5 och JavaScript till mjukvaruanalys och webbsäkerhet. Med denna yrkesinriktning kommer du med andra ord att vara riktigt intressant på arbetsmarknaden!

Gå en YH-utbildning hos oss på EC Utbildning i Halmstad – och var med och utveckla framtidens digitala klimat!

Adress

EC Utbildning AB
Linjegatan 7,
302 50 Halmstad

Dela sidan: