Studera IT i Göteborg!

EC Utbildning är störst i Sverige på YH-utbildningar med inriktning mot IT och teknik. Vissa av våra IT-utbildningar i Göteborg kan du dessutom ta del av genom fjärrundervisning via live streaming. Välj mellan utbildningar inom områdena webbutveckling, systemtestning, dataanalys och IT-support.

EC Göteborg – Där digital utveckling & människor möts

Du hittar oss i fina lokaler centralt i Haga. Här finner du Yh-utbildningar inom webbutveckling, Data Science, Systemutveckling och mjukvarutesting samt IT-support. Våra utbildningar är alla framtagna i nästa samarbete med IT- och teknikbranschen, allt för att kunna erbjuda dig en gedigen och aktuell utbildning som motsvarar marknadens behov. Vi brinner för innovation, teknik och digitala lösningar – gör du? Gå en Yh-utbildning inom IT- och teknikområdet med oss och arbeta i en bransch med oändliga möjligheter.

Våra IT-utbildningar i Göteborg

Data Scientist
Rollen som Data Scientist är bred och tillämpar områden så som Business Intelligence, Big Data, analys av molntjänster, underhållsplanering, programmering och systemutveckling. Du kommer att arbeta med avancerad analys där nya data tolkas och omvandlas till affärsnytta.

DevOps Utvecklare
DevOps utvecklare är en yrkesroll inom IT-branschen som tar det bästa från två världar alltså någon som står med ena benet i utvecklingsprojekten och det andra i driftens linjeverksamhet. Av den anledningen är arbetet är varierande och spänner oftast över stora delar av teknikstacken, från kod till slutanvändare med fokus på utveckling av verktyg och processer för ständig leverans.

Mjukvarutestare
Som mjukvarutestare arbetar du test och kvalitetssäkring av system och produkter åt företag. I yrkesrollen genomför du bland annat buggsökning, buggrapportering och felsökning för att säkerställa att systemet fungerar som det ska innan de når slutkund.

Mjukvaruutvecklare inom industriell IoT 
(Studera i klassrum eller via nätet)
Världen blir allt mer uppkopplad. Många av oss pratar redan med AI-lösningar i hemmet och ber dem slå av och på lyset, sätta på timern eller välja en trevlig låt till middagen. Utvecklingen går fort och med denna stora förändring som sker behövs utvecklare med kompetens inom IoT (Internet of Things), allra främst inom industrin.

Technical Operations Specialist
(Studera i klassrum eller via nätet)
Vill du satsa på en yrkesroll som alltid är efterfrågad? Då är IT-support på avancerad nivå ett riktigt säkert kort! Som IT-supporttekniker hjälper du andra när de kör fast och då alla företag har olika behov ser vi därför en stor variation av arbetsuppgifter som en IT-supporttekniker kan komma att arbeta med.

Webbutvecklare inom .NET
(Studera i klassrum eller via nätet)
Som Webbutvecklare inom .NET specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C. Du lär dig bland annat att utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare, databasdesign samt plattformsoberoende multimedia-applikationer för webbpublicering. Dessa kompetenser efterfrågas starkt på arbetsmarknaden!


 Adress

EC Utbildning AB
Haga Östergata 12
413 01 Göteborg

Har du frågor angående en specifik utbildning?

Du hittar våra kontaktuppgifter under respektive utbildning.

(Bild Copyright: Frida Winter / Göteborg & )

Dela sidan: