Växjö

Välkommen till Växjö! Växjö är den lilla världsstaden där kulturell puls, entreprenörsanda, hållbar tillväxt och digitalt fokus möts!

Läs mer

Halmstad

Nyhet! EC Utbildning startar ytterligare en YH-utbildning i Halmstad.

Läs mer

Örebro

På vårt kontor i Örebro möts du av en studiemiljö fylld av datorer, sladdar, kablar, servar, hubbar, robotar och många andra IT-och teknikprylar. Här hittar du nämligen ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom IT och ny teknik!

Läs mer

Ronneby Satellitort

Studera till Javautvecklare i Ronneby, via direktsänd videolänk från Växjö.

Läs mer

Malmö

EC Utbildning i Malmö ligger mitt i Öresundsregionen – en av Europas mest expansiva områden! Gå en Yh-utbildning inom IT och Teknik och jobba inom en innovativ bransch med oändliga möjligheter.

Läs mer

Göteborg

Den digitala utvecklingen går framåt och inte minst i Göteborg där industrin har ett starkt fäste. Det är inom industrisektorn som många arbetstillfällen inom IT och teknik finns. Studera en YH-utbildning hos oss och kom nära branschen på riktigt.

Läs mer

Stockholm

I Stockholm hittar du vår skola ett stenkast från S:t Eriksplan. Här delar EC lokaler med Sälj & Marknadshögskolan. Därmed kommer du inte bara att träffa IT-studenter utan även studerande som läser försäljning och marknadsföring.

Läs mer

Västerås

Studera IT och ny teknik i Västerås - en stad som enligt tradition lever för IT och teknik. Hösten 2018 öppnar EC upp sin skola i Västerås.

Läs mer

Karlshamn

Det är inte många av Karlshamns invånare som inte känner till EC Utbildning. Det var nämligen här som allting började 1985. Faktiskt startade vår historia i Svängsta - en ort strax utanför centrala Karlshamn. Under årens lopp har det blivit många ...

Läs mer

Helsingborg

På söder, centralt i Helsingborg möts du av ljusa och trivsamma lokaler – och massor av andra studerande. På kontoret finns både studerande inom IT, ekonomi och försäljning.

Läs mer