Växjö

Välkommen till Växjö! Växjö är den lilla världsstaden där kulturell puls, entreprenörsanda, hållbar tillväxt och digitalt fokus möts!

Läs mer

Ronneby Satellitort

Studera till Javautvecklare i Ronneby, via direktsänd videolänk från Växjö.

Läs mer

Halmstad

Nyhet! EC Utbildning startar ytterligare en YH-utbildning i Halmstad.

Läs mer

Malmö

EC Utbildning i Malmö ligger mitt i Öresundsregionen – en av Europas mest expansiva områden! Gå en Yh-utbildning inom IT och Teknik och jobba inom en innovativ bransch med oändliga möjligheter.

Läs mer

Örebro

På vårt kontor i Örebro möts du av en studiemiljö fylld av datorer, sladdar, kablar, servar, hubbar, robotar och många andra IT-och teknikprylar. Här hittar du nämligen ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom IT och ny teknik!

Läs mer

Karlshamn

Det är inte många av Karlshamns invånare som inte känner till EC Utbildning. Det var nämligen här som allting började 1985. Faktiskt startade vår historia i Svängsta - en ort strax utanför centrala Karlshamn. Under årens lopp har det blivit många ...

Läs mer

Helsingborg

På söder, centralt i Helsingborg möts du av ljusa och trivsamma lokaler – och massor av andra studerande. På kontoret finns både studerande inom IT, ekonomi och försäljning.

Läs mer

Västerås

Studera IT och ny teknik i Västerås - en stad som enligt tradition lever för IT och teknik. Hösten 2018 öppnar EC upp sin skola i Västerås.

Läs mer

Stockholm

I Stockholm hittar du vår skola ett stenkast från S:t Eriksplan. Här delar EC lokaler med Sälj & Marknadshögskolan. Därmed kommer du inte bara att träffa IT-studenter utan även studerande som läser försäljning och marknadsföring.

Läs mer

Göteborg

Den digitala utvecklingen går framåt och inte minst i Göteborg där industrin har ett starkt fäste. Det är inom industrisektorn som många arbetstillfällen inom IT och teknik finns. Studera en YH-utbildning hos oss och kom nära branschen på riktigt.

Läs mer