Mångårig erfarenhet av utbildningar

Utbilda dig på EC Utbildning och öka dina chanser  till ett spännande framtidsjobb!

EC Utbildning har arbetat med utbildningar sedan 1985, och då på olika nivåer. Vi introducerade högskoleutbildningar i Blekinge, vi har under många år varit en av Sveriges större aktörer inom Yrkeshögskolan, och vi har genomfört ett stort antal arbetsmarknadsutbildningar och uppdragsutbildningar. EC Utbildning är verksamma på flera orter runt om i Sverige.

Yrkeshögskoleutbildningar inom IT och teknik

EC Utbildning är specialister på YH-utbildning inom IT och en av Sveriges största anordnare av YH-utbildning inom IT. Hos oss kan du välja grundutbildningar som endast kräver gymnasiebehörighet eller påbyggnadsutbildningar som kräver vissa förkunskaper.

>> Läs mer om EC’s Yrkeshögskoleutbildningar

>> Läs mer om EC’s Korta Yrkeshögskoleutbildningar

Livet på skolan?

Vill du veta mer om hur det är att studera en YH-utbildning på EC Utbildning? Läs gärna också våra intervjuer med våra studerande och tidigare studerande.

>> Intervjuer

 

Arbetsmarknadsutbildningar

EC erbjuder även arbetsmarknadsutbildningar inom CAD-teknik. En arbetsmarknadsutbildning är en kort, yrkesinriktad utbildning för arbetslösa till yrken där det är brist på utbildad personal. För att få gå en arbetsmarknadsutbildning måste du vara inskriven på arbetsförmedlingen och få godkänt av din arbetsförmedlare.

>> Läs mer om EC’s arbetsmarknadsutbildningar

 


EC – En del av AcadeMedia

EC Utbildning är en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag. AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Dela sidan: