Välkommen till Sveriges största utbildningsanordnare av YH-utbildningar inom IT och ny teknik.

Vi kallar oss gärna för IT-nördar. För oss är det den finaste titel man kan ha och ett bevis på att vi verkligen är experter inom IT!

Våra värdeord

Kreativitet
Det är med kunskaper inom IT och ny teknik som vi är med och skapar morgondagens digitala IT-lösningar – oavsett om det handlar om att lyckas inom IT-branschen eller vara med och utveckla andra affärsområden. Genom att låta kreativiteten flöda kan vi förändra och förbättra världen.

Glädje
Med lika stora delar skaparglädje och målfokuserad glädje bygger vi tillsammans framtidens kompetens inom IT och teknik. Att införskaffa ny kunskap ska vara roligt och engagerande. Glädjen blir ett mått på varje steg vi rör oss framåt.

Resultat
Som kompetensförsörjare inom IT ansvarar vi för att bidra med de verktyg du behöver för att lyckas i din kompetensutveckling. Vi strävar alltid efter att den upplevda kvalitén på våra utbildningar ska motsvara, och allra helst överträffa, de förväntningar som ställs på oss. Vårt ansvar ligger i att se till att de som väljer att studera hos oss når resultat och är väl förberedda för arbetsmarknaden. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas.

Vår vision

EC ska vara Sveriges viktigaste samhällsbyggare ​genom kompetensförsörjning inom IT och ​ny teknik för samtliga branscher.

Vårt erbjudande

EC Utbildning har arbetat med utbildning, kompetensutveckling och jobbmatchning sedan 1985. Vi är specialiserade på tillämpad IT och ny teknik och har ett stort företagsnätverk som vi samarbetar med för att ständigt utveckla och ligga nära marknadens behov och utbud i alla våra tjänster.

Våra tjänster

EC Garden – förberedande och vägledande kurser och insatser

EC Education – YH-utbildning, arbetsmarknadsutbildning, vuxenutbildning

EC Work – rekrytering

EC Customize – certifieringar och skräddarsydda insatser mot företag och privatpersoner

Varför studera på EC Utbildning?

  • Idag genomsyrar IT alla branscher, i alla länder. IT-branschen är en av de snabbast växande branscherna och fler personer med rätt kompentens efterfrågas ständigt.
  • Vi arbetar alltid i nära samarbete med näringslivet då vi tar fram våra utbildningar. Det gör att vi skräddarsyr utbildningens innehåll efter vad branschen efterfrågar, både nu och i framtiden.
  • Vi har nära kontakt med många av marknadens mest intressanta företag – allt från små, nischade IT-företag till stora välkända IT-bolag.
  • Vi är störst i Sverige på YH-utbildningar inom IT och teknik.
  • Trots vår storlek upplevs vi som en liten skola i bemärkelsen att vi är personliga och flexibla.
  • Våra utbildningar har fokus på både teoretisk och praktisk tillämpning.

EC Utbildning – en del av Academedia

EC Utbildning är en del av AcadeMedia, som är Sveriges största utbildningsföretag.

EC Utbildning är verksamma på följande orter

Malmö, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg, Växjö, Västerås, Karlshamn, Halmstad

Dela sidan: