Boosta dina kunskaper inom IT och få ett roligt jobb med hög lön!

Det är inte direkt en nyhet att det råder stor brist inom IT-branschen efter personer med rätt IT-kompetens. För dig som vill satsa på en spännande och efterfrågad yrkesroll i framtiden – har du funderat på webbutvecklare inom .NET?

Webb-Vadå?

Som webbutvecklare inom .NET arbetar du med programmering och utveckling av interaktiva webbsidor, applikationer och databaser. Ofta med inriktning mot programmeringsspråket C#. Med C# kan du programmera nästan vad som helst, men det är främst vid utveckling av applikationer och spel till Windows som du upplever språkets fulla potential.

Lön för mödan?

Ingångslön som webbutvecklare inom .NET ligger närmare omkring 30 000 kr, beroende på vart i landet du vill börja jobba. Storstäderna erbjuder generellt aningen högre löner. Med lite mer erfarenhet kan du sedan landa på 40-50 000 kr i månaden. Men det är värt att komma ihåg att det är den individuella prestationen som ligger till grund för vilken lön du får i slutändan. Du kan landa både över och under snittet beroende på t ex tidigare erfarenhet och personlig drivkraft.

Hur blir du Webbutvecklare inom .NET?

På EC erbjuds en 2-årig YH-utbildningen, varav 22 veckor är LIA (Lärande i Arbete) som gör dig till webbutvecklare inom .NET.

Söker du in till utbildningen i Halmstad eller Göteborg ges du även möjlighet till att följa utbildningen via nätet.

Ansök här

 

Låt andra berätta


Magnus Webbutvecklare EC Utbildning

Mitt uppe i karriären valde Magnus att sätta jobbet på paus. Av en enda anledning – Magnus hade blivit handlöst förälskad – i att knacka kod. Läs mer om hans resa till webbutvecklare här.

Innan jag bestämde mig för att söka läste jag precis en sådan här intervju och tänkte, gud vilken cliché! Men faktum är att det stämde väldigt väl in på verkligheten.


Webbutvecklare NET

Efter en karriär som lärare och fritidspedagog bestämde sig Therese för att byta bransch. IT-världen lockade. När hon fick tips om EC, var valet enkelt. Therese tar nu examen och har redan säkrat jobbet som webbutvecklare. Läs intervjun här.

Det som jag såg fram emot var kurserna javascript, MVC, HTML5 och CSS och även C#.


 

Dela sidan: