Funderar du på att börja studera IT till hösten, men fastnar i valet över vilken inriktning som är rätt för dig?

Vi vet att det är många frågor och funderingar som kan uppstå i samband med att välja den perfekta utbildning. Därför bjuder vi in till öppet hus och låter dig möta våra främsta experter inom respektive område.

Kvällens program:

Anders Ekberg
IT-konsult sedan 19 år tillbaka, med en hel rad specialistkunskaper i ryggen, introducerar dig till vår utbildning Technical Operations Specialist – utbildningen som gör dig till IT-supportspecialist på avancerad nivå.

Christian Ståhl 
En av Sveriges främsta experter på SharePoint och har vunnit Microsofts utmärkelse Most Valuable Professional. Hör honom berätta mer om möjligheterna med SharePoint.

Magnus Holmlid
Sitter med som ordförande i flera av våra ledningsgrupper, undervisar i agil projektledning och är en stark representant från branschen. Ta chansen att ställa frågor om hur det är att jobba inom IT-branschen och få kunskap om agil projektmetodik.

Mohammed Barikan 
Gillar du bygg, 3D och konstruktion?  Missa inte detta tillfälle att få ställa frågor till Mohammed som är specialist på BIM.

Ola Halvardsson
Vad gör en konstruktör? Ola arbetar som konstruktör på Kåver & Mellin och berättar om sina erfarenheter från branschen med fokus på byggnadskonstruktion med inriktning på BIM.

Fredrik Uhman
Vad är CAD? Fredrik, som har jobbat 16 år i konstruktionsbranschen och är inriktad mot produktdesign, berättar mer om vad det innebär att jobba som CAD-konstruktör.

Utbildningsledare och studerande
På plats möter ni också våra utbildningsledare som kommer att kunna svara på praktiska frågor om våra utbildningar, skolan och din ansökan. Ni möter även studerande som just nu läser på skolan. Passa på att fråga dem allt ni vill veta om studielivet.

Om eventet

När?
Tisdag den 16:e april kl 15-18

Var?
Tomtebodavägen 3A i Solna

Hur?
Alla är välkomna!
Vi bjuder på tilltugg. De första 15 på plats får dessutom en varsin goodiebag.

 

Varmt välkomna till EC Utbildning!

 

Dela sidan: