Idag lanserar EC en webbshop för kurser inom IT. I webbshopen kan du nu enkelt boka och köpa IT-kurser online.

Kurserna i EC Customize’s nya webbshop riktar sig till privatpersoner och till anställda som vill vidareutbilda sig och skaffa spetskompetens inom avancerad IT.

– Vi är glada över att kunna erbjuda kortare och längre kurser inom IT som ger den kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden idag, säger Ivan Knez, Regional utbildningschef på EC Utbildning, som varit med och tagit fram utbildningskoncepten.

IT-kurserna kan läsas både i klassrum (EC Classroom) och på distans (EC Distance). Distanskurserna är modulbaserade, vilket innebär att man enkelt kan välja att läsa hela kursen eller bara delar av kursen genom att välja från kursens olika moduler. Allt för att skapa ett så flexibelt kursutbud som möjligt.

– Kurserna har tagits fram tillsammans med branschen och är specialutformade för att kunna anpassas efter en persons specifika utbildningsbehov, berättar Ivan Knez.

Kursutbudet är brett, bland annat ges kurser inom Office365, Microsoft Azure och Windows Server 2016. Det kommer också ges möjlighet att genomföra ett kunskapstest innan bokning för att avgöra vilken kunskapsnivå man befinner sig på och därmed se vilken kurs som är lämplig att gå.

Besök ECs webbshop här.

EC Webbshop IT-kurser

Boka IT-kurser direkt i EC's webbshop
Dela sidan: