Oavsett om du har haft en upptagen vår eller om du kanske bara inte riktigt hunnit fundera klart på vad du vill göra till hösten, så har vi riktigt goda nyheter till dig: Det finns fortfarande möjlighet att skicka in din ansökan till höstens utbildningar på EC Utbildning! Här nedan hittar du fem heta tips för dig som är intresserad av programmering.  

 

Javautvecklare
(Förlängd ansökningsperiod i Växjö. Övriga orter: öppen för sen ansökan)

Genom att bli Javautvecklare så blir du kunnig i ett av världens största programmeringsspråk. Många företag idag är nischade mot Java som programmeringsspråk vilket innebär ett behov av duktiga utvecklare. Dessutom råder det stor brist på arbetsmarknaden av Javautvecklare – vilket i princip garanterar dig jobb efter examen.

 

Frontendutvecklare 
(Förlängd ansökningsperiod i Växjö. Övriga orter: öppen för sen ansökan)

Om du vill djupdyka i det hetaste området inom webbutveckling så är Frontendutvecklare programmeringsutbildningen för dig! Lär dig HTML, CSS, UX, grafisk design och mycket mer. En fjärdedel av utbildningens två år genomförs ute på företag vilket förbereder dig med både praktiska och teoretiska kunskaper för den kommande yrkesrollen.

 

Sharepoint-utvecklare
(Förlängd ansökningsperiod)

I denna utbildning ligger ditt fokus på att bl.a. skapa webb- och applikationsbaserade SharePoint-lösningar gällande arkitektur, design och utveckling. Yrkesrollen grundar sig i webbutveckling där programmering och kod är dina främsta verktyg, men din expertis kommer att ligga inom just SharePoint-plattformar.

 

Webbutvecklare inom .NET
(Förlängd ansökningsperiod i Halmstad. Övriga orter: öppen för sen ansökan)

För att bli en Webbutvecklare inom .NET så specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket #C i utbildningen. Du lär dig bland annat att utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare, databasdesign samt plattformsoberoende multimedia-applikationer för webbpublicering. Dessa kompetenser efterfrågas starkt på arbetsmarknaden!

 

Mjukvaruutvecklare inom Industriell IoT
(Förlängd ansökningsperiod)

IoT står för Internet of Things och används som begrepp när det talas om våra sakers uppkoppling till internet. Som mjukvaruutvecklare inom Industriell IoT kombinerar du kunskaper inom ämnen som datakommunikation, programmering och systemutveckling med framtidstekniker som Internet of Things och molnteknik. IT-säkerhet är ett fokusområde.

 

Läs mer om våra YH-utbildningar och ansök här!

 

Dela sidan: