Funderar du på att studera IT eller teknik i höst men står i valet och kvalet? Aldrig förr har möjligheterna att plugga vidare varit så fördelaktiga som nu. Här hittar du 5 självklara anledningar som gör valet lätt.

Plugga i höst – en extra bra deal!

  1. Utbudet av kostnadsfria (och CSN-berättigade) utbildningar är större än någonsin!
  2. Fler kursstarter och nya utbildningar innebär fler studieplatser, vilket ger större chans att bli antagen.
  3. Alla Yh-utbildningar är framtagna med fokus på den spetskompetens som efterfrågas idag.
  4. I höst satsar yrkeshögskolan stort på up-skill utbildning! Det betyder helt nya möjligheter för dig som redan befinner dig i branschen att ta nästa steg.
  5. Många av utbildningarna erbjuds över nätet, vilket innebär möjlighet att trolla vardagsrummet till ett comfy soffice-space!

Upptäck våra utbildningar

KORTA YH-UTBILDNINGAR | 10-16 VECKOR LÅNGA

Är du verksam inom IT eller teknik och känner dig redo för nästa steg? Våra nya korta utbildningar inom IT & teknik innebär en perfekt möjlighet att bättra på CV:t och införskaffa nya färdigheter snabbt! Utbildningarna erbjud som EC Stream vilket innebär att du följer undervisningen via live streamade lektioner, direkt från hemmakontoret.

Spana in våra spännande nytillskott här:

  • Givarelektronik – Specialisera dig inom sensorer och signalbehandling
  • Grön IT –  Utbilda dig inom strategier för hållbara lösningar i IT-branschen
  • Javascriptutveckling –  Lär dig behärska JavaScript, en kompetens som starkt efterfrågas


YH-UTBILDNINGAR | 1,5 – 2 ÅR LÅNGA

Nyfiken på en framtid inom IT & teknik? Då är en YH-utbildning en smart väg att gå. Vi erbjuder 13 utbildningar inom området – alla framtagna i nära samarbete med företag från branschen. Allt för att erbjuda relevant kompetens som efterfrågas på marknaden! Utbildningarna är en perfekt mix av teori och praktik, där många av utbildningarna erbjuds som EC Stream

Här hittar du alla våra Yh-utbildningar


Därför ska du satsa på en framtid inom IT & teknik

IT är hett och det håller i sig! Enligt arbetsförmedlingens senaste prognos om vilka jobb som spås bli extra heta inom en femårsperiod hittar vi (trumvirvel) IT-Specialister högt upp! Undersökningen visar de yrken där det råder brist på arbetskraft idag och som kommer vara eftertraktade även om fem år.

Läs arbetsförmedlingens artikeln här!

Dela sidan: