Riktlinjer om coronaviruset

Vi följer samhällsutvecklingen och uppdaterar löpande informationen utifrån de riktlinjer och beslut som myndigheterna tar angående coronaviruset spridning i Sverige .

Läs mer

Lilla AI-Guiden

Alla pratar om Artificial Intelligence, men vad innebär AI egentligen? Här har vi samlat en liten kort guide på området.

Läs mer

Vårens LIA-perioder på EC

Är du eller ditt företag intresserade av att ta emot en eller flera praktikanter inom området IT och teknik under våren? Här kan du läsa om vilka perioder som våra studerande har LIA.

Läs mer

27 februari | Näringslivsdag EC Utbildning, Örebro

Snart är det dags för EC Utbildning i Örebro att ha Näringslivsdag. Ett uppskattat event där företag och studerande kan mingla och skapa kontakter framåt. Den 27 februari är det dags - vill du och ditt företag medverka?

Läs mer

Näringslivsdag på EC Utbildning i Göteborg

Den 27 februari bjuder EC Utbildning i Göteborg in till Näringslivsdag. Ett fantastiskt tillfälle för företag och studerande att sammanstråla inför framtiden.

Läs mer

Antagningen har öppnat!

Är du redo att upptäcka möjligheterna med IT i höst? Från och med idag, 3 februari, är du varmt välkommen med din ansökan till höstens utbildningar!

Läs mer

Hela listan med våra Yh-utbildningar 2020

Beskedet är äntligen här! Myndigheten för yrkeshögskolan har under morgonen släppt listan på vilka utbildningar som är beviljade att starta under 2020. Här hittar du hela listan på vilka utbildningar som vi kommer att starta till hösten.

Läs mer

Tack för ett lyckat event!

Det var full verkstad på Tomtebodavägen när EC i Stockholm anordnade Näringslivsdag. Eftermiddagen blev en riktig hit, där företag och studerande minglade loss och fick chansen att presentera sig närmare.

Läs mer

Säkra starter och viktiga datum inför 2020

Här kan du se vilka Yh-utbildningar inom IT och teknik som har säkra starter till hösten 2020. Läs även mer om viktiga datum inför vårens ansökningsperiod.

Läs mer