5 anledningar till att studera – just i höst!

Funderar du på att börja plugga? I höst är det faktiskt extra gynnsamt att välja att studera – Här listar vi 5 anledningar till varför det är guldläge just nu!

Läs mer

Nu öppnar ansökan till våra korta Yh-utbildningar!

Jobbar du inom IT eller teknik och är redo för nästa steg i arbetslivet? Ett hett tips är att spana in våra nya korta Yh-utbildningar inom området. Ansökan till utbildningarna är nu öppen – missa inte det!

Läs mer

Nu öppnar ansökan till utbildningarna med start i oktober!

Jippi! Nu öppnar vi upp för ordinarie ansökan till våra utbildningar med start i oktober – på era platser, färdiga, gå! (Det går självklart också bra att göra en sen anmälan till våra starter i augusti).

Läs mer

Nya möjligheter – nu erbjuder vi fler korta Yh-utbildningar!

Nu har beskedet kommit! Här kan du se vilka nya korta Yh-utbildningar vi får möjlighet att starta i höst – ett perfekt tillfälle för dig som är verksam inom IT/teknik-branschen att vässa kompetensen ytterligare!

Läs mer

Glada nyheter – Säg hej till fler utbildningsplatser HT20

Yh – där möjligheterna finns! Nu har vi fått besked om vilka utbildningar som får möjlighet att erbjuda fler platser & starter inför hösten. Nyfiken? Läs mer här!

Läs mer

Goda jobbmöjligheter för IT-Specialister!

IT är hett & det håller i sig. Enligt arbetsförmedlingens rapport om vart jobben finns 2025 hittar vi IT-Specialister högt upp. Härliga nyheter helt enkelt!

Läs mer

Praktikperioder HT20

Är ditt företag på jakt efter duktiga praktikanter? Här hittar du när våra studerande har sina kommande LIA-perioder inför hösten 2020.

Läs mer

Frågor & svar om urvalsprov

Har du frågor om urvalsprovet? Här kommer du att hitta svaren på några av våra vanligaste frågor angående provet till höstens Yh-utbildningar på EC Utbildning.

Läs mer

Vi öppnar upp för sen ansökan till höstens Yh-utbildningar

Nu är den ordinarie ansökningsperioden stängd men misströsta inte! Våra Yh-utbildningar har öppet för sen ansökan. Här hittar du mer om vad det innebär och vad som händer framöver!

Läs mer