Hela listan med våra Yh-utbildningar 2020

Beskedet är äntligen här! Myndigheten för yrkeshögskolan har under morgonen släppt listan på vilka utbildningar som är beviljade att starta under 2020. Här hittar du hela listan på vilka utbildningar som vi kommer att starta till hösten.

Läs mer

Tack för ett lyckat event!

Det var full verkstad på Tomtebodavägen när EC i Stockholm anordnade Näringslivsdag. Eftermiddagen blev en riktig hit, där företag och studerande minglade loss och fick chansen att presentera sig närmare.

Läs mer

Säkra starter och viktiga datum inför 2020

Här kan du se vilka Yh-utbildningar inom IT och teknik som har säkra starter till hösten 2020. Läs även mer om viktiga datum inför vårens ansökningsperiod.

Läs mer

Starta eget som IT-konsult i framtiden?

Planer på att jobba som IT-konsult i framtiden? Men vad krävs egentligen för att lyckas som egen? Vi har sammanställt några goda råd att packa med i bagaget innan man beger sig ut på sin nästa karriärresa!

Läs mer

Inspirationsdagar | EC Göteborg

EC Utbildning i Göteborg bjuder in studerande till inspirationsdagar. Här får ni ta del av företagspresentationer och träffa företag från branschen. Detta vill du inte missa!

Läs mer

Näringslivsdag inom IT & teknik

Är du studerande på EC? Den 26 november bjuder EC Utbildning i Stockholm in till Näringslivsdag. Här får du som studerande chansen att träffa företag inom branschen och knyta kontakter inför framtiden.

Läs mer

Frontend kör kickbike

I höst har de studerande på EC i Stockholm jobbat med ett kul case i kickbike-branschen. I projekt "KickAway" fick de i uppdrag att ta fram en UX-baserad app, där alla aktörer inom området finns samlade på ett ställe, allt för en smidigare vardag!

Läs mer

Näringslivsdag i Stockholm 2019

Vill ni vara med och forma framtidens IT-stjärnor? Nu bjuder vi in till näringslivsdag på EC Utbildning i Stockholm!

Läs mer

Hetaste framtidsjobben finns inom IT

Digitaliseringen sköljer över Sverige och underskottet på IT-kompetens är stor. Vi har listat jobben som spås bli extra heta på arbetsmarknaden och hur löneläget inom yrkesgrupperna ser ut.

Läs mer