EC kör digital teambuilding & stoppar hacker!

Gemenskap i dessa tider är extra viktigt! Något som EC i Halmstad & Göteborg innovativt tagit tillvara på. Skolorna har nämligen bjudit in studerande att tillsammans lösa ett virtuellt escape game & sätta stopp för en hacker. Läs mer här!

Läs mer

Slutspurt! 10/9 stänger sen ansökan

Den 10 september stänger vi sen ansökan till våra utbildningar. Ta chansen – endast ett fåtal platser kvar nu!

Läs mer

Snart stänger ansökan till våra oktoberstarter – Missa inte det!

Vill du plugga med oss i höst? Fredag den 4:e september stänger ansökan till våra utbildningar med start i oktober. Läs mer här!

Läs mer

5 anledningar till att studera – just i höst!

Funderar du på att börja plugga? I höst är det faktiskt extra gynnsamt att välja att studera – Här listar vi 5 anledningar till varför det är guldläge just nu!

Läs mer

Nu öppnar ansökan till våra korta Yh-utbildningar!

Jobbar du inom IT eller teknik och är redo för nästa steg i arbetslivet? Ett hett tips är att spana in våra nya korta Yh-utbildningar inom området. Ansökan till utbildningarna är nu öppen – missa inte det!

Läs mer

Nu öppnar ansökan till utbildningarna med start i oktober!

Jippi! Nu öppnar vi upp för ordinarie ansökan till våra utbildningar med start i oktober – på era platser, färdiga, gå! (Det går självklart också bra att göra en sen anmälan till våra starter i augusti).

Läs mer

Nya möjligheter – nu erbjuder vi fler korta Yh-utbildningar!

Nu har beskedet kommit! Här kan du se vilka nya korta Yh-utbildningar vi får möjlighet att starta i höst – ett perfekt tillfälle för dig som är verksam inom IT/teknik-branschen att vässa kompetensen ytterligare!

Läs mer

Glada nyheter – Säg hej till fler utbildningsplatser HT20

Yh – där möjligheterna finns! Nu har vi fått besked om vilka utbildningar som får möjlighet att erbjuda fler platser & starter inför hösten. Nyfiken? Läs mer här!

Läs mer

Goda jobbmöjligheter för IT-Specialister!

IT är hett & det håller i sig. Enligt arbetsförmedlingens rapport om vart jobben finns 2025 hittar vi IT-Specialister högt upp. Härliga nyheter helt enkelt!

Läs mer