Frågor & svar om urvalsprov

Har du frågor om urvalsprovet? Här kommer du att hitta svaren på några av våra vanligaste frågor angående provet till höstens Yh-utbildningar på EC Utbildning.

Läs mer

Vi öppnar upp för sen ansökan till höstens Yh-utbildningar

Nu är den ordinarie ansökningsperioden stängd men misströsta inte! Våra Yh-utbildningar har öppet för sen ansökan. Här hittar du mer om vad det innebär och vad som händer framöver!

Läs mer

Upptäck EC’s nya korta specialistutbildning

Nu erbjuder EC Utbildning en möjlighet för dig som redan har bakgrund inom IT att bli specialist inom Office 365 på bara 17 veckor! Utbildningen som är en vidareutbildning är både kostnadsfri och CSN-berättigad.

Läs mer

EC bjuder in till digitalt öppet hus!

Varmt välkommen till digitalt öppet hus hos EC Utbildning! Häng med in till vårt videogalleri där du får möta studerande, utbildare och branschfolk som berättar om utbildningarna och skolan. Varmt välkommen att kika in!

Läs mer

LIA – Så fungerar det i praktiken!

Vi får många frågor om våra LIA-perioder och hur det fungerar! Här har vi samlat lite info kring vad det innebär & lite praktiska tips inför din praktikperiod.

Läs mer

Riktlinjer om coronaviruset

Vi följer samhällsutvecklingen och uppdaterar löpande informationen utifrån de riktlinjer och beslut som myndigheterna tar angående coronaviruset spridning i Sverige .

Läs mer

Lilla AI-Guiden

Alla pratar om Artificial Intelligence, men vad innebär AI egentligen? Här har vi samlat en liten kort guide på området.

Läs mer

Vårens LIA-perioder på EC

Är du eller ditt företag intresserade av att ta emot en eller flera praktikanter inom området IT och teknik under våren? Här kan du läsa om vilka perioder som våra studerande har LIA.

Läs mer

27 februari | Näringslivsdag EC Utbildning, Örebro

Snart är det dags för EC Utbildning i Örebro att ha Näringslivsdag. Ett uppskattat event där företag och studerande kan mingla och skapa kontakter framåt. Den 27 februari är det dags - vill du och ditt företag medverka?

Läs mer