Mattias Andersen

Webbutvecklare inom .NET

Mattias Andersen

 

”Jag trivs otroligt bra. Vi är en fantastisk klass med en bra stämning. Personalen är verkligen super; kunniga, duktiga, hjälpsamma och ger bra stöd till oss studerande. Jag känner att jag blir inspirerad direkt varje morgon när jag kommer in på skolan.”

I höstas började Mattias läsa till webbutvecklare hos oss i Helsingborg. Han är utbildad kock men efter 11 år i det yrket så kände han att han ville gå vidare och göra något annat. Eftersom han har ett genuint dataintresse så fastnade han för vår populära yrkeshögskoleutbildning Webbutvecklare inom .NET.

Han kom även in på en annan skola och utbildning men valet var enkelt. Han har kompisar som tidigare studerat programmering på EC Utbildning i Helsingborg som är mycket nöjda och har fått bra anställning efter sin utbildning.

Hur trivs du i skolan och på utbildningen?

Jag trivs otroligt bra. Vi är en fantastisk klass med en bra stämning. Personalen är verkligen super; kunniga, duktiga, hjälpsamma och ger bra stöd till oss studerande. Jag känner att jag blir inspirerad direkt varje morgon när jag kommer in på skolan.

Vad är mest givande på utbildningen?

Helt klart lärarna som kan så mycket inom sitt ämnesområde men även förmedlar det till oss studerande. Bara man sitter på föreläsningarna så kan man lära sig hur mycket som helst.

Vad har du för framtidsplaner? Vad vill du jobba med efter utbildningen?

Jag känner verkligen att jag har hamnat rätt; jag vill arbeta som webbutvecklare. Förhoppningsvis så hittar jag min kommande arbetsplats via de LIA-perioder som vi har under andra året.

Och det verkar inte heller vara någon brist på arbete. Överallt så hör man att det är stort behov av webbutvecklare som har den kompetens som vi får på utbildningen. De kompisar som gått här tidigare har i stort sett kunnat välja och vraka mellan arbeten.

IntresseanmälanAnsök här
Dela sidan: