Studerande

Studerar andra året på Server- och virtualiseringsspecialist.

Berätta lite om din bakgrund: Vad har du för tidigare utbildning och arbetslivserfarenhet?

Jag har en brokig bakgrund. Jag är utbildad både till kock och till reseledare, och drev under några år ett turistkontor i Grekland tillsammans med mina föräldrar. Jag har även jobbat på Medical Plus då jag sålde kirurgiska inplantat.

Hur kom det sig att du sökte till denna utbildning?

Jag har sedan barnsben älskat att arbeta med datorer. Fick min första dator när jag var 5 år och därefter har det blivit ett antal stycken. Jag och datorer är ett bra team.

Hur är det att studera på denna utbildning och på EC Utbildning? Vad är mest givande i utbildningen?

Det har fungerat mycket bra. Jag har fått massor med nya kunskaper. Under LIA:n som jag gör nu så fick jag utdelning och bekräftelse på att min satsning på denna utbildning var helt rätt. Då blev jag nämligen erbjuden ett nytt och spännande jobb på min LIA-plats, dvs Atea. Så utbildningen har verkligen förändrat mitt liv, nu har jag äntligen hittat min arbetsplats.

Hur var LIA-perioden/perioderna och hur stor nytta har du haft av dessa under och efter utbildningen?

LIA:n var helt enkelt fantastik. Jag har fått använda all den kunskap som jag fått under de skolförlagda kurserna. Och det är genom den som jag nu har fått just det arbete som jag vill ha.

Vill du ge några råd till blivande studerande på denna utbildning?

Jag vill och kan verkligen rekommendera denna utbildning. Utbildning är viktigt och ”kunskap är inte tungt att bära på”. Se dock till att vara med från början och vara fokuserad från start till mål. Ha i åtanke att denna utbildning ger dig möjlighet att förändra ditt liv till det bättre.

Dela sidan: