Mjukvarutestare en hett eftertraktad yrkesroll!

Mjukvarutestare har länge varit en eftertraktad yrkesroll på marknaden. Jens Magnusson pluggar till just det & vi var nyfikna på att veta mer om det. Här berättar han om skolan och utbildningen!

Läs mer

Webbutvecklare inom .NET – Frans berättar om sin tid på EC

Webbutveckling är ett spännande område och innebär många möjligheter inom IT-branschen. Frans pluggar till Webbutvecklare inom .NET – Här berättar han mer om varför han ville satsa på en framtid inom just webbutveckling!

Läs mer

Teknikinformation – branschen där kommunikation & teknik möts!

Brinner du för att skriva och gillar teknik? Då kanske en utbildning till teknikinformatör är rätt väg att gå! Vi ville veta mer om utbildningen & bad Andreas Thordin, enhetschef på Combitech & utbildare hos oss på EC att berätta mer om yrket här!

Läs mer

Teknikinformation – En spännande bana med många möjligheter!

Björn Nord har jobbat med teknikinformation i olika former i 20 år och sitter idag även med i ledningsgruppen för utbildningen Teknikinformatör på EC. Vi ville veta mer om branschen, framtiden & utbildningen. Läs hela intervjun här!

Läs mer

Christoffer är lärare i CAD – här hör ni honom berätta om skolan & utbildningen!

Är du nyfiken på en framtid som CAD-konstruktör? Missa inte att läsa vad vår utbildare Christoffer har att säga här!

Läs mer

Technical Operations Specialist – Kort & Gott

Anders Ekberg är utbildare till Technical Operations Specialist på EC Utbildning. Vi var nyfikna på hur han ser på utbildningen från sin sida av klassrummet! Här hittar du 5 snabba frågor och svar om utbildningen, marknaden och framtiden.

Läs mer

Daniel pluggar frontend & målet är att driva eget i framtiden!

Möt Daniel – Han pluggar Frontend på EC Utbildning! Vi ställde några frågor om hans studietid, utbildningen och vad han har i kikaren efter examen. Häng på!

Läs mer

Hossein tog sitt teknikintresse till nästa nivå

Hossein valde att satsa på sitt teknikintresse – Nu går han en tvåårig utbildning till CAD-konstruktör hos oss på EC Utbildning. Häng med och läs vad han säger om att studera på skolan och vad han tycker om utbildningen.

Läs mer

Tobias intresse för service & teknik – banade vägen för en utbildning inom IT-support

Vi passade på att fråga honom om utbildningen, LIA och vilka hans bästa råd till dig som funderar på att gå utbildningen är. Häng på och läs mer här!

Läs mer