Christoffer är lärare i CAD – här hör ni honom berätta om skolan & utbildningen!

Är du nyfiken på en framtid som CAD-konstruktör? Missa inte att läsa vad vår utbildare Christoffer har att säga här!

Läs mer

Technical Operations Specialist – Kort & Gott

Anders Ekberg är utbildare till Technical Operations Specialist på EC Utbildning. Vi var nyfikna på hur han ser på utbildningen från sin sida av klassrummet! Här hittar du 5 snabba frågor och svar om utbildningen, marknaden och framtiden.

Läs mer

Daniel pluggar frontend & målet är att driva eget i framtiden!

Möt Daniel – Han pluggar Frontend på EC Utbildning! Vi ställde några frågor om hans studietid, utbildningen och vad han har i kikaren efter examen. Häng på!

Läs mer

Hossein tog sitt teknikintresse till nästa nivå

Hossein valde att satsa på sitt teknikintresse – Nu går han en tvåårig utbildning till CAD-konstruktör hos oss på EC Utbildning. Häng med och läs vad han säger om att studera på skolan och vad han tycker om utbildningen.

Läs mer

Tobias intresse för service & teknik – banade vägen för en utbildning inom IT-support

Vi passade på att fråga honom om utbildningen, LIA och vilka hans bästa råd till dig som funderar på att gå utbildningen är. Häng på och läs mer här!

Läs mer

Tilda pluggar 3D konstruktion – Läs hennes berättelse här!

Är du nyfiken på en framtid som CAD-konstruktör? Vi har intervjuat Tilda som pluggar 3D-konstruktion på EC Utbildning i Stockholm. Läs vad hon tycker om utbildningen här!

Läs mer

Från skoltrött till full av IT-drömmar

”Det är helt fantastiskt att studera på EC. Det är inte massa lull och slöseri med tid, utan allt man lär sig på utbildningen känns aktuellt och nyttigt!”

Läs mer

Malin är påväg mot en karriär inom IT

Malin hade alltid varit nyfiken på programmering, men trodde länge att det inte var något för henne. Tillslut vågade hon dock ändå ta steget och idag läser hon till Frontendutvecklare på EC Utbildning i Helsingborg.

Läs mer

Frontendutvecklare – ett yrke där det är svårt att bli uttråkad

Malin Brannegård studerar till Frontendutvecklare i Växjö. Här berättar hon mer om varför du ska välja en utbildning inom frontend och om IT-branschen - en värld full av möjligheter!

Läs mer